Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.163 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Ziggo biedt vanaf vandaag in 1 klap razendsnel internet aan bijna 38.000 huishoudens en bedrijfspanden in Helmond. Daardoor zijn downloadsnelheden tot 1 gigabit per seconde mogelijk. Dat liet het bedrijf vanochtend weten. In heel Nederland voorziet Ziggo met deze nieuwste aansluiting meer dan 3 miljoen huishoudens en bedrijven van gigabitsnelheden, zo was Eindhoven vorige maand aan de beurt.
Het netwerk van Ziggo is de afgelopen tijd verbeterd door slimme technologie. Daardoor was het niet nodig om de straat open te breken. De 1 Gbps downloadsnelheden zijn dan ook per direct beschikbaar. Er zijn geen wachttijden of vertragingen.
Afgelopen tijd werd het kabelnetwerk van Helmond en omgeving technisch voorbereid op gigabit-internet. Ziggo-monteurs plaatsten bij huisaansluitingen ‘zo’n 68.139 nieuwe connectoren en vervingen ruim 6360 aansluitkabels in 3634 straatkasten. Bij elkaar meer dan 7 kilometer nieuwe netwerkbekabeling in straatkasten en wijkcentrales. Door deze vernieuwingen wordt supersnel internet niet per straat of wijk beschikbaar, maar schakelt Ziggo in 1 keer hele steden of regio’s aan.
Jeroen Hoencamp, CEO VodafoneZiggo: “Onder de noemer GigaNet, het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo, investeren we jaarlijks honderden miljoenen in een stabiel, innovatief en veilig netwerk. ‘Gigabit zonder graven’ is daar een belangrijk onderdeel van. Dankzij al deze investeringen om ons netwerk 1 gigabit geschikt te maken, profiteren niet alleen klanten die kiezen voor de hoogste internetsnelheid. Ook alle aangesloten klanten profiteren automatisch van een snellere en stabielere netwerkverbinding zonder iets te hoeven doen.”

7 reacties:

NU kan het wel ineens?

Beantwoorden

Zorg eerst maar eens dat je huidige netwerk en apparaten functioneren…

Beantwoorden

Zever, niks sneller hier.

Beantwoorden

Beetje overbodig zulke snelheden. Ik had vroeger het dikste pakket. En ik ben een paar jaar geleden overgeschakeld op het “dunste” pakket. En ik merk weinig verschil.

Beantwoorden

Quote: “ Ook alle aangesloten klanten profiteren automatisch van een snellere en stabielere netwerkverbinding zonder iets te hoeven doen.”

Tuurlijk Ziggo, eens kijken of het na 1 juli nog zo is….

Beantwoorden

inderdaad; die snelheden doen neit voor de normale eindgebruiker.
En ,ne tlas windmolens, gaat het hier om theoretische top snelheden.
Moet ook uw modem uw kabels en uw pc did aankunnen.
En als dan de wind goed staat ,dan komen we er nog niet.
Vergelijk ook een nieuwe electrische auto; fabrieksopgave; hij rijdt 1 op 100.
praktijktest door vakmensen; we komen uit op 1 op 13. (mijn 6 cilinder rijdt dat ook op de snelweg.
Ziggo heeft bij ons jaren terug afgedaan; ineens bleken we het allerduurste abonnement te hebben met nooit bekeken arabische en turkse zenders en culturele content. En een energieslurpende lawaaimakende doos.
Blij weg te zijn.

Beantwoorden

Wij zijn ook weg er waren altyd problemen .op het laatst lag het aan onze tv.zijn nu bij breedband supper nooit geen problemen meer..

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *