Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.073 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie onderzoekt een aantal opvallende diefstallen van fusten bier en koolzuurflessen. In een korte periode werd er 3 keer toegeslagen bij verschillende opslagplaatsen van emballage.
Op 10 maart sloegen daders toe bij een opslagplaats in Asten – Heusden. 3 Verdachten konden worden aangehouden. Een dag eerder was dezelfde locatie het doelwit en werden 40 fusten weggenomen. In februari werd op dezelfde wijze toegeslagen op een locatie in Helmond waarbij er voor tienduizenden euro’s aan fusten en koolzuurflessen werd weggenomen. De politie vermoedt dat de aangehouden verdachten onderdeel uit maken van een grotere groep. Mogelijk heeft deze groep vaker toegeslagen, ook buiten de regio Oost-Brabant.
Uit onderzoek is gebleken dat de daders langere tijd bezig zijn met deze diefstallen waardoor de kans om gepakt te worden groter wordt. Heb jij emballage opgeslagen buiten op je terrein? De politie waarschuwt je dan om alert te zijn en vraagt bij verdachte situaties direct contact met hen op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *