Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.099 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

7 reacties:

Man van trap gevallen

Beantwoorden

Ik hoorde een man of vrouw zwaargewond, met ambulance naar ziekenhuis in Tilburg.

Beantwoorden

Update 1:
Een collega van Harrie Fotografie maakte 2 foto’s en bevestigde hetgeen De platte en Jan hierboven al binnen een uur hadden gemeld. Hij liet weten dat het slachtoffer een man is.

Beantwoorden

.

Beantwoorden

Het Gaat gelukkig redelijk goed ,met de persoon
Liefs Marije

Beantwoorden

@marije op maandag 7 augustus 2017 om 20:47:

Wat fijn om te horen. ???? Wens hem beterschap.
Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten, je kan ongelukkig vallen van een trap. Hoorde een keer van een Helmondse die van de trappen bij een NS station viel doordat ze een tree miste. Die zat jaren later na heel veel revalidatie nog steeds in een rolstoel door die val. 🙁

Beantwoorden

Update 2:
De website voor inzetten van het Mobiel Medisch Team meldde dat de man in de woning van de trap was gevallen. De traumahelikopter van Volkel kwam ter plaatse. Het slachtoffer is onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance overgebracht naar het Tilburgse Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *