Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.144 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Op de Rivierensingel in Brouwhuis vond vanmiddag kort voor 5 uur een ongeval plaats. Een auto die vanuit de Deltaweg kwam, zag een auto komende vanuit de Deurneseweg over het hoofd. De ene auto is hierbij tegen een paaltje geknald, de andere kwam zo’n 100 meter verderop tot stilstand. De inzittenden zijn door de ambulance gecontroleerd maar bleken niet gewond te zijn. De 2 auto’s worden opgetakeld.
Pim Verkoelen maakte de onderstaande foto’s.

3 reacties:

Toch erg overzichtelijk daar.

Beantwoorden

Ik kwam daar net aanrijden toen het gebeurd was.. stond als 4e auto in de file te wachten. In totaal een half uur moeten wachten en was 5 minuten van huis. Door de hulpverleners is de juiste, goede en snelle hulpverlening verleend. Alle lof voor deze mensen die alles in een half uurtje klaarden. Dan maar een half uurtje later thuis.

Beantwoorden

Het is daar drukker geworden door de nieuwe Aldi…. niet iedereen heeft dat al in de gaten kennelijk, ik had er vorige week ook al bijna een te pakken. Iemand vanaf de Deltaweg die zo Brouwhuis in wilde draaien zonder te kijken.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *