Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.415 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

5 reacties:

Het ongeluk vond plaats tussen 2 auto’s die vanuit de richting Deurne richting het centrum reden. Net na de brandweerkazerne kwamen ze met elkaar in botsing.
Er zou door 1 van de bestuurders een manoeuvre zijn gemaakt en daardoor kwam die met de ander in aanraking. Beide voertuigen kwamen in de middenberm tot stilstand.
Alle inzittende konden op eigen kracht uit de wagens komen. 1 Van de inzittende was een zwangere vrouw. Uit voorzorg is zij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Ook de onderstaande 3 foto’s werden gemaakt door Harrie Grijseels.

Beantwoorden

Misschien bij het wegrijden van het tankstation? Is in ieder geval een zeer korte invoegstrook. Zou me in ieder geval niets verbazen. Hopelijk maakt de zwangere vrouw het goed!

Beantwoorden

Misschien moeten we (zeg ik bewust) eens wat minder gehaast en hard rijden.

Beantwoorden

Kan ook aan het sms-en liggen hoeft niet altijd snelheid te zijn

Beantwoorden

Dat is tegenwoordig toch de grootste hobby: sms-en achter het stuur (en niet alleen in de auto). Nog meer zelfs dan telefoneren! Je kunt me niet vertellen dat je dan oog hebt voor het verkeer. Nul-komma-nul!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *