Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.072 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Je parkeervergunning en abonnement voor 1 van de 3 gemeentelijke parkeergarages of vaste parkeerplaats aanvragen, kan voortaan online  via het Digtiaal Loket. Voorheen kon dat alleen door een formulier in te vullen dat je vervolgens per post moest opsturen naar de gemeente.
Op de overzichtskaart (pdf) staan de locaties met alle parkeervergunningsgebieden waarvoor je in Helmond een parkeervergunning of parkeerabonnement kunt afsluiten. Binnenkort wordt het ook mogelijk om parkeerontheffingen aan te vragen via de website van onze gemeente. Daarvoor moet de gemeente eerst nog een aantal zaken geregelen.

1 reactie:

wie kan mij helpen.
ik ben woonachtig in het mooie centrum van helmond
maar ik heb een parkeervergunning. maar nu wil ik mijn nieuwe auto registreren op de parkeer vergunning… ik kan op de site van helmond niks over vinden alleen over aanvragen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *