Buiten is het 22 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.011 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Het Peelland Interventie Team (PIT) controleerde 3 bedrijfspanden omdat zij bij deze panden sterk het vermoeden hadden dat er sprake was van misstanden. Bij deze controleacties gisteren kwamen de volgende zaken aan het licht:

  • Eigenaar van een autobedrijf reed onrechtmatig met “groene kentekenplaten”. Kentekenplaat werd door de politie in beslag genomen. Extra toezicht volgt;
  • Diverse milieuovertredingen (opslag van gevaarlijke stoffen niet op orde, netheid niet op orde). Nadere maatregelen en hercontrole volgen nog;
  • Fraude met de elektriciteitsmeter. De meter werd direct uitgewisseld;
  • Gasinstallatie niet op orde. Verder onderzoek volgt.

Bij deze controleacties waren de volgende organisaties betrokken: politie, Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (brandweer) Douane, Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB), vreemdelingenpolitie (AVIM), netbeheerder Enexis en de gemeente Helmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *