Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 108.535 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
14reacties

Rondom sluitingstijd vannacht waren er meerdere vechtpartijen in het horecagebied. In eerste instantie gebeurde dat ter hoogte van de Borrelbar op de Steenweg. Buiten stond een groep van zo’n honderd personen en daar braken meerdere vechtpartijen binnen deze groep uit.
De aanwezige politieagenten riepen assistentie op van meerdere eenheden en hondengeleiders uit Oost-Brabant. Terwijl de eenheden op linie stonden, werden zij meerdere malen uitgescholden. Er werd ook met glaswerk gegooid. 2 Personen zijn aangehouden vanwege opruiing.
Het werd weer rustig op de Steenweg en meerdere groepjes waren vertrokken. Een uur later ontstonden er meerdere vechtpartijen bij de uitloop van een evenement op de Kromme Steenweg. Daarbij moesten wederom meerdere eenheden en hondengeleiders de Helmondse politie assisteren. Agenten stonden op linie om de straat schoon te vegen waarna het rustig werd voor de rest van de nacht.
De politie sluit niet uit dat er nog meerdere aanhoudingen volgen.

14 reacties:

De bouwvak is nu dus echt begonnen. Vrijdag was het zo relaxt in en om de kasteeltuinconcerten, nu dit. 🙁

Beantwoorden

Geen nieuwtje voor Helmond. 30/35 jaar geleden was her ook altijd raak op de steenweg.

Beantwoorden

Bouwvak???? Er was gisteravond een Somalisch of Ethiopisch evenement op de kromme Steenweg met bezoekers uit Duitsland, België, Frankrijk. Het leek op straat drukker te zijn dan binnen.

Beantwoorden

Vreemd verhaal, kinderlijke verslaglegging.

Beantwoorden

@Bert op zondag 7 augustus 2022 om 10:30:

Dat waren nog eens tijden toen bij Hot News op de Steenweg. Uit de hele omstreek kwamen ze daar geregeld naar toe alleen maar om te knokken. Dat was vaste prik. Nu is het vaak best rustig op de Steenweg en gelukkig maar. Maar vannacht dus niet en daarom is het nu wel nieuws. 🙂 Benieuwd wat de aanleiding was als er met zoveel man geknokt werd ineens.

Beantwoorden

Over hot news gesproken,….. Ik heb er nooit problemen gehad of nare situaties meegemaakt. Heeft gewoon met respect te maken. Ik blijf van jouw meid af, en jij van de mijne! Ik doe niet of ik meer ben dan jou, en jij doet niet of je meer bent dan ik. En ik denk dat dat het probleem vd politie is!

Beantwoorden

Je kunt ook beslissen met je vrouwtje lekker thuis te blijven, dan gebeurt er niets.

Beantwoorden

@Piet Visser op zondag 7 augustus 2022 om 22:55:

JUIST is stukken goedkoper en je hebt als je geluk hebt nog een fijne relaxte avond/nacht

Beantwoorden

Nou Piet en bert,….. Je kunt ook meteen in de kist gaan liggen,…. Als je geluk hebt, lekker relaxed, lekker donker, en zeker rustig. Das natuurlijk niet wat levenslustige mensen willen hé!? Die willen lekker dansen, sjansen, drankje doen, lachen en ouwehoeren. Maar das waarschijnlijk voor jullie niet meer weggelegd!? Succes met jullie sprankelende bestaan!

Beantwoorden

Spraakmakend deze blog.
Eens met Tommie.

Beantwoorden

Sprak vanmiddag een agent die vertelde dat toen die groep op weg naar hun huizen gingen er waarschijnlijk door verschillenden onderweg ook nog veel vernield werd. Rond half 5 werd in de Arcadestraat een scooter die vlak bij een woning stond in brand gestoken en richting Mierlo-Hout al het glas uit bushokjes geslagen. Straat weet ik niet meer.

Beantwoorden

We hebben hierboven enkele reacties verwijderd omdat we het op de weblog graag een beetje on topic houden. Wat het topic is, lees je helemaal bovenaan.

Beantwoorden

@Jan de Vries op maandag 8 augustus 2022 om 19:35:

Op de Heeklaan lagen de ruiten van twee abri’s zondagochtend in gruzelementen en over het fietspad. Triest en duizenden euro’s schade die de hardwerkende Helmonders weer moeten ophoesten.

Beantwoorden

@Jan de Vries op maandag 8 augustus 2022 om 19:35:
@Ron op dinsdag 9 augustus 2022 om 06:19:

Hieronder een foto van 1 van de vernielde bushokjes/abri’s op de Heeklaan. Die foto werd zondagochtend gemaakt en ter beschikking gesteld door de Facebookgroep Houtsdonk Info.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *