Buiten is het 15 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 84.985 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Woensdag gaat burgemeester Elly Blanksma ontbijten in de Praktijkschool. Dat doet zij samen met onderwijswethouder Margreet de Leeuw en 45 kinderen van 9 gezonde Helmondse scholen.
Dit jaarlijkse burgemeestersontbijt is ter ere van de week van het Nationale Schoolontbijt. In heel Nederland doen 255 burgemeesters en ruim een half miljoen kinderen op 2720 scholen aan die week mee. Met dit ontbijt en speciaal lesmateriaal wordt aandacht besteed aan het belang van een gezond ontbijt voor kinderen.
Basisschool St. Trudo, De Lindt en ‘t Hout krijgen die ochtend het vignet Gezonde School uitgereikt. Hiermee komt het aantal Gezonde Scholen in Helmond op 12 stuks. Dat zijn scholen die effectief aandacht besteden aan de gezondheid van hun leerlingen.

9 reacties:

das fijn dan

Beantwoorden

En er zijn mensen die niet eens kunnen ontbijten……

Beantwoorden

Helemaal mee eens Pius Sarkol mede dank zij het beleid in haar gemeenteraad.

Beantwoorden

ziet er ook uit alsof ze er echt zin in heeft

Beantwoorden

@Erica Duijker op donderdag 3 november 2016 om 16:40:

Omdat ze dan haar normale ontbijtje moet missen, kan ik me dat best wel voorstellen. 😉

Beantwoorden

@Erica Duijker op donderdag 3 november 2016 om 16:40:

net als jij na je zevende glas hahaha

Beantwoorden

Toevallig werkte ik vorig jaar in de horeca team bij Praktijkschool Helmond. Was hartstikke gezellig om te kunnen kindjes en burgemeester bedienen. haha grappig dat ik mezelf zie staan achter de bar :).

Beantwoorden

Update:
Zoals hierboven aangekondigd was vanochtend het burgemeestersontbijt. Burgemeester Elly Blanksma kijkt met plezier terug op de bijzondere ontbijtontmoeting met de kinderen: “Het was een geslaagd ontbijt en erg goed verzorgd door de Praktijkschool”.

Beantwoorden

Leuk! Mooi inititief

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *