Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.051 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Met zijn column ‘De mug die dacht dat ie een gum was’ is onze Mien genomineerd voor de publieksprijs Blogparel 2013. Deze award wordt sinds 2009 uitgereikt aan weblogs die de lezers een lach ontlokken en vervolgens tot nadenken zetten.
Onder alias Mien schrijft Rob Mientjes al jaren columns op zijn eigen weblog. Op de weblog schreef hij columns in de rubriek Helmond (West) under construction. Rob woont en werkt in Helmond en hoopt van het schrijven zijn werk te kunnen maken.
Op dit moment staat Rob bij de Blogparel-verkiezing op de vijfde plaats (van de 24 genomineerden). Met een stuk of 80 stemmen extra staat hij gewoon op nummer 1. Daarmee wint hij dan de publieksprijs op 1 maart in het Centraal Museum Utrecht. Wil je ook op hem stemmen, ga dan vóór donderdag naar www.blogparel.nl en vink daar nummer 10 aan: ‘De mug die dacht dat ie een gum was’. Klik hier om die genomineerde column te lezen.

8 reacties:

gestemd! (en dat al vóór 19 maart….)

Beantwoorden
Mirjam van der Pijl

Inmiddels staat ie op de derde plaats.

Beantwoorden

Mijn stem heb je ook, succes Mien!

Beantwoorden

Heb dit bericht ook even gedeeld in de Facebookgroep Je bent Helmonder als…
https://www.facebook.com/groups/479284168805961/

Beantwoorden

Leuk verhaal haha, dus ook gestemd. Ik begreep dat jouw coumns destijds belangrijk waren voor Helmond West. Daarvoor geen stem maar een pluim.

Beantwoorden

Weblog en positief gestemden grote dank voor jullie bijdrage. En dat het maar snel zomer mag worden. Kunnen we weer genieten van prikkende muggen.
Dankzij jullie stemmen sta ik nu op nummer drie met een bijzonder scoringspercentage (momentopname 25-02-2014 07:39 uur).

’10. De mug die dacht dat ie een gum was. 11.11% (104 votes)’

Het zou wel leuk zijn als ik dit percentage kan vasthouden.
Zei de (Carnavals)gek

Mien

Beantwoorden

Helaas voor mij geen publieksprijs noch juryprijs. Toch bedankt aan iedereen die de moeite heeft genomen mijn column te lezen en op mij te stemmen. En weblog bedankt voor het plaatsen van het nieuwsbericht.
Ik wil jullie de winnaar niet onthouden van de Blogparel 2013.
Een mooi verhaal met humor en ernst.
‘Postbode’ van Marten Heijs > http://martenheijs.wordpress.com/2013/09/11/postbode/

Beantwoorden

Jammer Mien! Volgend jaar beter?
Dank voor het delen van de column van de winnaar.

Beantwoorden
Mirjam van der Pijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *