Buiten is het 21 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.652 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Afgelopen weekend vond het Vlisco G-Voetbalweekend plaats, een evenement vol met sport en plezier, speciaal voor voetballers met een beperking. Het Vlisco G-voetbalweekend is een gezamenlijk initiatief van Helmond Sport, Vlisco en RKSV Mulo. Ruim 120 deelnemers met een lichamelijke en verstandelijke beperking troffen elkaar in en rondom het Lavans Stadion. Onder begeleiding van 30 vrijwilligers, trainers van de selectie en (jeugd)spelers van Helmond Sport werd er 2 dagen gevoetbald. Bewegen en elkaar ontmoeten waren twee elementen die dit weekend centraal stonden.
“Het is mooi om deze groep een weekend vol sport en plezier aan te bieden”, aldus Mario Captein algemeen directeur van Helmond Sport. “Wij vinden het net als Vlisco belangrijk om invulling te geven aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Zeker door de inzet van onze spelers konden we ook de zevende editie van het Vlisco G-voetbalweekend weer extra bijzonder maken.”
Wim van den Broek maakte onderstaande foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *