Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.313 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) is in gesprek met de gemeente Helmond over nieuwbouw voor het Dr.-Knippenbergcollege. De gesprekken gaan over een mogelijke locatie. Het terrein van sportpark De Braak is 1 van de potentiële locaties.
De nieuwbouw moet de school aan de Nachtegaallaan, inmiddels 49 jaar oud, gaan vervangen. Aangezien het Dr.-Knippenbergcollege een sportprofiel heeft, is het streven om ook een nieuwe sportaccommodatie neer te zetten.
De gesprekken hebben een oriënterend karakter. Er is nog geen tijdpad aan verbonden. De gesprekken voor de nieuwe huisvesting sluiten aan bij de ambities van de gemeente om sportparken opener en toegankelijker te maken. Zodoende kunnen meer Helmonders gebruik gaan maken van de mogelijkheden om er te sporten of te bewegen. De gemeente is dan ook blij met de gesprekken over dit initiatief. Gebruikers, omwonenden en andere belanghebbenden worden geïnformeerd zodra er meer bekend is.
Het Carolus Borromeus College verhuisde vorig jaar naar een nieuw schoolgebouw in Brandevoort.

3 reacties:

Oh kijk Henk & Yvonne kunnen jullie weer fatsoenlijk parkeren!

Beantwoorden

Wat t moet kosten!!!?????Zo n onzin

Beantwoorden

WAT een sportprofiel op de knip, nou als ik het gemiddelde BMI inschat van al die leerlingen klopt dit voor geen meter. Laat staan 100 meter:-)

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *