Buiten is het -0 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.338 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De Rijpelberg heeft sinds kort een dekkend WhatsApp-preventienetwerk. Speciaal daarom onthulde wijkwethouder Gaby van den Waardenburg gisteravond het bord ‘100% dekking WhatsApp-preventie’. Rijpelberg is na Dierdonk en Brandevoort de derde wijk met een dekkend netwerk. Het netwerk in Rijpelberg (een initiatief van Alex van Deursen, Harold Lagarde en David Otten) is al enige tijd actief. Inmiddels zijn er zo’n 600 bewoners aangesloten.
Helmond heeft nu meer dan 110 geregistreerde WhatsApp-preventiegroepen. Deze groepen ontstaan op initiatief van Helmonders. Zij kunnen zodoende een bijdrage leveren aan het veiliger en leefbaarder maken van Helmond. De gemeente ondersteunt hen daar zoveel mogelijk bij. Inwoners die graag een WhatsApp-preventiegroep of buurtpreventieteam starten of andere ideeën hebben om hun buurt veiliger te maken, kunnen contact opnemen met de gemeente via [email protected] Op www.buurtpreventiehelmond.nl staat ook meer informatie.

Op de foto rechtsboven staan van links naar rechts: Henry van Dongen (wijkagent), Judith Cuijpers (LEVgroep), Alex van Deursen (initiatiefnemer), Lex van Gennip (gemeente Helmond), wethouder Gaby van den Waardenburg, Suzan Nooijen (boa) en Harold Lagarde (initiatiefnemer).

3 reacties:

als het helemaal dekkend is voor Rijpelberg; waar hoort Nemerlaerhof, Bouvignehof dan bij?

Beantwoorden

>>>Helmond heeft nu meer dan 110 geregistreerde WhatsApp-preventiegroepen.<<<

Is hier een lijstje van met de nummers van de beheerders? Of werkt dat zo niet.

Zou wel handig zijn.

Beantwoorden

@marij op woensdag 25 september 2019 om 13:08:

@Twanneman op woensdag 25 september 2019 om 15:02:

Op https://www.buurtpreventiehelmond.nl/whatsapp-groepen staat een plattegrond van Helmond met alle WhatsApp-groepen. Als je op de rode ballonnetjes klikt en dan op de naam van de wijk, krijg je alle WhatsApp-groepen van die wijk. Klik je daarna op een rode ballon zie je het gebied dat die WhatsApp-groep bestrijkt.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *