Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.197 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

De nieuwe Jumbo aan de Dorpsstraat in Stiphout opent op woensdag 4 maart om 9.00 uur feestelijk haar deuren. Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten, zal aanwezig zijn bij de opening van deze 512e Jumbo in Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo nu het tweede supermarktbedrijf van Nederland.
De eerste 300 klanten woensdag krijgen een bos bloemen. Alle klanten die tot en met zondag 8 maart voor 25 euro aan boodschappen doen krijgen een ambachtelijke appeltaart. Sinds deze week is de C1000-winkel aan de Dorpsstraat gesloten wegens de ombouw naar Jumbo.
Ondernemer Ralf Gijsbers is natuurlijk trots op zijn nieuwe winkel: “klanten kunnen bij ons terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs van de gemeente Helmond-Stiphout. Daarnaast komen er ook een aantal bekende elementen uit de C1000 formule terug door de focus op lokale producten, zoals brood van Bakkerij Morssink, gebak van Patisserie De Swart en worstenbroodjes van Traiteur Romonesco. De winkel telt straks bijna 900 m² vloeroppervlakte.”
De grootste verandering is de komst van de Mediq Apotheek. De vestiging van de Mediq Apotheek in Stiphout gaat sluiten, waardoor klanten in het vervolg bij Jumbo Ralf Gijsbers terecht kunnen voor hun medicijnen. Klanten kunnen hun bestelling ophalen bij een speciaal hiervoor ingerichte balie.

Het winkelteam van de Jumbo in Stiphout:

6 reacties:

Gisteren vond de bovengenoemde opening plaats van de Jumbo in Stiphout.
Jumbo Supermarkten maakte de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Het word steeds fraaier bij de Jumbo, een apotheek in de supermarkt. Van horen zeggen: In de nieuwe Jumbo mega hal die in Bakel gaat komen kun je straks, terwijl moeder de vrouw de boodschappen doet, je haren laten knippen, verven, wassen enz…………….Het duurt dan ook niet lang of de leuke kleine ondernemer met zijn winkeltje verdwijnt (net als het draaiorgel) straks uit het straatbeeld.. Ze worden allemaal opgeslokt door de grote (graai) jongens.

Beantwoorden

Ja en Jumbo rijgt ene leugen na de andere aan elkaar.
Goedkoopste ja alleen voor groente en fruit lees de kleine lettertjes er maar op na. Maar hun reclames doen anders geloven, echter NIET de reclame code commissie die heeft ze beboet, maar spotjes blijven ongehinderd op buis.
DUS boete is te LAAG commissieleden, aanpakken die gele graaiers.

Beantwoorden

Belachelijk ,medicijnen in de supermarkt,hoe lang duurt het nog voordat ze
Levensmiddelen bij de apotheek gaan verkopen ?

Nog een paar jaar dan bepalen een paar ketens wat wij nog kunnen kopen
en zullen de prijzen zeker omhoog gaan omdat er geen concurrentie meer is.
Heerlijk plofkippen ,Megastal varkens , batterijkip eieren.
De hele middenstand gaat naar de knoppen ,
Alle leuke winkels verdwijnen ,staks nog alleen naar zeeman ,action, lidell of lekker alles via internet kopen bah !

Beantwoorden

Beste John,

De grootste der aarde hebben al jaren geleden besloten wat wij kopen en eten. De rijken der aarde zoals Monsanto, Bilderberg, Bill Gates en nog meer van dat gespuis hebben de hele waren en voedselketen in handen. Alles is ondertussen gemanipuleerd, zo niet vergiftigt en wij blijven met z’n allen maar toekijken. Heijn en Jumbo zijn en worden nog groter in Nederland, je kan straks geen kant meer op………….

Beantwoorden

@John

Als iedereen gewoon in die leuke winkels blijft winkelen in plaats van naar de Jumbo te gaan blijven die gewoon bestaan hoor. Die ketens zijn niet zo groot omdat dat zo bepaald is, maar omdat daar gewoon de meeste klanten komen…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *