Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.997 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een oplichter die zich voordeed als een vertegenwoordiger van “De Blauwe Vogel” van de Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind (NSGK) is gisteren door de politie aangehouden. Hij verkocht in het centrum pleisters en legitimeerde zich met een vals legitimatiebewijs van de NSGK, op een andere als zijn werkelijke identiteit.
Het project “De Blauwe Vogel” is niet meer actueel. Mogelijk is deze oplichter ook landelijk actief (geweest). Hij verkocht doosjes met pleisters van de Action. Als je ook door hem bent opgelicht, doe dan aangifte bij de politie. De man wiens identiteit bij de politie bekend.is, heeft een boete gekregen. Daarbij heeft hij moeten terugbetalen wat hij had afgetroggeld bij de tot op dat moment bekende slachtoffers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *