Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.175 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Op de Molenstraat hield de politie vanmiddag een 20-jarige man uit Best aan op verdenking van de handel in harddrugs.
Er werden 20 bolletjes heroïne en cocaïne in beslag genomen evenals een geldbedrag van ruim 300 euro. De verdachte zit vast voor verder onderzoek. Door de gemeente Helmond wordt hem ook een waarschuwing tot een gebiedsverbod uitgereikt.
De politie is samen met andere partners al enige tijd intensief bezig met de bestrijding van (drugs)overlast in de Helmondse binnenstad. Zo zijn er de afgelopen maanden regelmatig grote integrale acties gehouden, zo meldt de politie. “Met deze acties willen we o.a laten zien dat er een weg is naar een leven zonder drugsgebruik. Drugsgebruik is onlosmakelijk met criminaliteit verbonden.”
Woensdag meldden we dat een andere 20-jarige drugsdealer deze maand 2 maal werd aangehouden, zie https://www.deweblogvanhelmond.nl/actuele-onderwerpen-helmond/drugdealer-in-1-week-2-keer-aangehouden/

5 reacties:

zouden ook eens in oost moeten kijken gaat gewoon door in de v.diemen straat ook na de avond klok maar dat is buiten het centrum dus vermoedelijk minder belangrijk.

Beantwoorden

ik zie ook regelmatig wat….ik mag toch aannemen dat de politie inmiddels wel weet wie “het” zijn,en hoe ze deze lieden moeten volgen en zo hard mogelijk treffen?
Of wil de politie liever corona boetes uitdelen ?

Beantwoorden

@Andre op dinsdag 13 april 2021 om 14:50:

Schijnbaar: In Helmond 767 coronaboetes uitgedeeld

Beantwoorden

en dan maar 1 dealertje oppakken ,waar er 767 rondhangen..

Beantwoorden

En wanneer gaan we die ALCOHOL-dealers eens aanpakken is nog grotere verslaving lijkt wel een rattenplaag….

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *