Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.211 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Dinsdag 8 oktober start in wijkcentrum De Brem het eet- en ontmoetingspunt ‘E-op De Rijpel’. Cliënten van ORO die in de Rijpelberg wonen, verzorgen daar dan elke 2 weken een 3-gangenmenu. Dat wordt geserveerd tussen 12.00 en 15.30 uur en kost 5 euro per persoon.
Door dit samenwerkingsverband tussen zorgorganisatie ORO en de Wijkraad Rijpelberg hebben deze ORO-cliënten met een geestelijke beperking een zinvolle dagbesteding en worden zij meer betrokken bij de wijk en haar bewoners. Wijkbewoners kunnen in het wijkcentrum aan het Rijpelplein voor weinig lekker eten en elkaar ontmoeten. Na het eten kan er om onder het genot van een kop koffie een praatje worden gemaakt of een spelletje gespeeld.
Voor meer informatie en reserveringen neem je contact op met Anneke van den Reek via telefoonnummer 06-24416684 of via e-mail: [email protected]

1 reactie:

Goed initiatief, brengt mensen dichter bij elkaar

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *