Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.060 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Serhat Koç speelt de rest van dit seizen voor de hoofdklasser DOVO in Veenendaal. Dat maakte zijn nieuwe club vandaag bekend. De voormalige spits van Helmond Sport zal daar gaan spelen onder hoofdtrainer Hans Kraay jr. Via Kraay werden de eerste contacten gelegd en na enkele gesprekken, besloot de centrumspits voor DOVO te kiezen.
De 24-jarige Koç zat zonder club nadat hij in september terugkeerde van een Turks avontuur bij Sanliurfaspor. Eind juni tekende hij een 3-jarig contract bij deze club in de op 1 na hoogste Turkse voetbaldivisie. Deze droomtransfer liep echter uit op een deceptie. Vrij snel na de transfer bleek de club de verplichtingen niet na te komen. Daarom besloot de Nederlandse voetballer van Turkse afkomst weer naar Nederland te vertrekken. Naar eigen zeggen heeft hij nog duizenden euro’s salaris te goed.
Ook Helmond Sport kreeg de afgesproken afkoopsom van 30.000 euro niet en schakelde de FIFA in. In mei vorig jaar tekende Koç namelijk voor 2 jaar bij Helmond Sport. In zijn eerste seizoen speelde hij 37 wedstrijden voor Helmond en wist 12 keer het net te vinden. Na 1 seizoen volgde de transfer naar Turkije.
In 2008 begon Koç zijn profcarrière bij FC Eindhoven. Daarna volgde FC Groningen en SC Cambuur, wederom FC Eindhoven en toen Helmond Sport.
De overschrijving naar DOVO ligt momenteel bij de KNVB maar zowel de club als Koç hebben daar een goed gevoel bij. ,”De club stelt alles in het werk om mij voor 24 januari als we tegen Montfoort spelen speelgerechtigd te hebben. Ik verwacht dat dat allemaal wel goed komt”, aldus Serhat Koç.

1 reactie:

Jammer dat Helmond Sport deze spits niet terug wilde, was wel bruikbaar geweest lijkt mij zo. Zolang de transfersom niet is betaald, is hij juridisch immers nog steeds van Helmond Sport.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *