Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.328 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Op initiatief van buurtpreventieprojecten Oost-Alert, Radar, Bloem- en Paardenvelden en Twijnsterhof (met ondersteuning van de LEV Groep en politie) is een overkoepelende buurtpreventiewebsite voor Helmond ontwikkeld. Een financiële bijdrage van de gemeente, wijkfonds Rabobank Helmond en diverse wijkraden maakten dit mogelijk.
Verschillende buurtpreventieprojecten hadden al een eigen website, maar bij de wat kleinere projecten ontbreekt het vaak aan kennis en/of middelen om een eigen website te ontwikkelen en te onderhouden. Daarbij wilden de bestaande projecten een platform waar ze makkelijk en vertrouwelijk met elkaar in contact kunnen komen en informatie en tips kunnen uitwisselen. Vandaar deze gezamenlijke website. Tijdens een drukbezochte avond gingen veel projecten onder begeleiding van de sitebouwer aan de slag om de website te vullen.
Voor Helmonders die een nieuw buurtpreventieproject willen opstarten, is veel informatie met tips en trucs beschikbaar, zodat zij het wiel niet opnieuw hoeven uit te vinden. In het openbare deel van de site kan een ieder informatie vinden over buurtpreventie in het algemeen en specifiek in hun eigen wijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *