Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.278 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

Om 10.20 uur meldde de politie dat er een overval plaatsvond in De Waart in het centrum van Helmond.
We weten niet of er bij deze woningverval iets is buitgemaakt en ook niet of er gewonden vielen. De politie doet op dit moment onderzoek.
Harrie Fotografie was er weer snel bij en maakte de 4 bijgaande foto’s.

Zodra we meer informatie en/of foto’s hebben, zie je dat zoals altijd in een update in de reacties hieronder. Weet jij meer, ook jij kunt dat in een reactie (zonder inloggen of zoiets) melden.

In de reacties hieronder staan updates.

10 reacties:

Triest!

Beantwoorden

Update 1:
Iemand werd meegenomen en moest onder dwang geld pinnen. Daarna mocht die persoon weer gaan. De politie heeft inmiddels 2 personen aanhouden zo melden zij zojuist. Zij gaan die 2 verhoren en doen verder onderzoek naar de omstandigheden.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op donderdag 19 maart 2020 om 11:31:

Gelukkig al opgepakt!
Sterkte voor alle betrokkenen

Beantwoorden

Alsof er nog niet genoeg ellende speelt. ????

Beantwoorden
Meggy van Laarhoven

Durf hier niet te typen wat ik ze wens????

Beantwoorden

Update 2:
De aangehouden verdachten zijn Eindhovenaren van 29 en 39 jaar. Dat meldt de politiewoordvoering.

Beantwoorden

Op klaarlichte dag, ze deinzen toch ook nergens meer voor terug. Waar moet het toch naartoe in deze wereld. Sterkte voor alle betrokkende

Beantwoorden

Opgeruimd staat netjes ????

Beantwoorden

Update 3:
Uitgebreider dan in update 2, liet de politie letterlijk het volgende weten:

Omstreeks 10.20 uur kregen onze collega’s een melding dat de bewoner van een woning op de Waart in Helmond in zijn woning was overvallen.
Ter plaatse bleek dat het slachtoffer onder dreiging van geweld geld had moeten pinnen bij een bank in het centrum van Helmond en toen weer naar zijn woning waren gereden. De verdachten hadden daar zijn telefoon afgenomen en waren weggereden in een klein model auto.
Collega’s herkenden aan het signalement dat het slachtoffer gaf de mogelijke verdachten en deze werden later in de ochtend aangehouden in Eindhoven. De verdachten zijn een 39-jarige man en 29-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats.
Beide verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek door onze recherche en mogelijk zich op een later tijdstip verantwoorden bij de rechter.

Beantwoorden

Alweer bekenden van politie en “woonplaats onbekend”…maw illegalen,waar politie en justitie niets aan doet of kan doen wegens linkse industrie om onze samenleving te onderwerpen, om te volken.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *