Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.512 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Bij Kapsalon Mary aan de Herenlaan 123 in Brandevoort vond rond 11.30 uur een overval plaats. De overvaller is een kalende, brildragende Nederlandse man van rond de 60 jaar. Er raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Wie meer weet kan hen bellen op 0900-8844.

In de reacties hieronder staan updates.

3 reacties:

Update 1:
Bij deze gewapende overval zouden er 2 daders zijn. Burgernet spreekt van een netje gekleed echtpaar met grijze bovenkleding. De man is iets getint en 1,80 meter. De vrouw heeft grijs haar in ‘bobkapsel’, is kleiner dan man en wat gezet.
Pim Verkoelen maakte de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Update 2:
De 2 daders zijn tot nu toe nog niet aangehouden, de politie zoekt verder.
De doet buurtonderzoek waarvan Pim Verkoelen een foto maakte:

Beantwoorden

Update 3:
Aanvullend laat de politie weten dat er rond 11.15 uur bij de kapsalon aan huis werd aangebeld door een man en een vrouw. De man gaf aan graag geknipt te worden en werd binnengelaten door de kapster. De vrouw zei in de tussentijd iets anders te gaan doen en vertrok weer.
Eenmaal binnen bedreigde de ‘klant’ de kapster met iets dat op een vuurwapen leek en eiste geld. Met een onbekend geldbedrag ging hij er vervolgens in onbekende richting vandoor. Het slachtoffer was erg ontdaan door de overval en pas tegen het middaguur werd daarom de politie gebeld.
Voor de politie is het nog niet duidelijk of de vrouw betrokken was bij de overval.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *