Buiten is het 10 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 111.464 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

18reacties

Om 22.48 uur vanavond meldde de politie dat er een overval had plaatsgevonden op de Domino’s Pizza aan de Overloop in Brouwhuis. Wij weten op dit moment nog niet of daarbij iemand gewond raakte en of er iets is buit gemaakt. De politie doet onderzoek en rijdt met diverse eenheden door de wijk.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

18 reacties:

Toch niet normaal meer! 😡

Beantwoorden

Update 1:

Op de Overloop in #Helmond kregen wij een melding van een overval op een pizzeria. Getuigen zagen twee personen een greep in de kassa doen. Een persoon ging er met een scooter vandoor de ander sloeg op de vlucht op een fiets. Geen gewonden. Weet jij meer? 📞0900-8844

Dat liet de politiewoordvoering zojuist via Twitter weten.

Beantwoorden

Brouwhorst is wel aan de beurt binnen een jaar tijd. Eerst een paar keer de Kruidvat en nu Donino’s. 🙁

Beantwoorden

Update 2:
Er zou een klein geldbedrag buitgemaakt zijn. Volgens aanwezige medewerkers van de pizzaketen had 1 van de overvallers een wapen bij zich.
Harrie Fotografie maakte vanavond ook de onderstaande 3 foto’s.

Beantwoorden

Laatste tijd veel te vaak raak in brouwhuis. Straffen moeten gewoon flink omhoog minderjarig of niet dat maakt niet uit. Zorgen dat het weer wat rustiger word.

Beantwoorden

Wat triest weer.
Sterkte voor de medewerkers!

Beantwoorden

Met namen en adressen in de kranten en media. (na veroordeling).
En ook vog data eens bijwerken, nog altijd kunnen voor pedofilie en kindermoord veroordeelden gewoon een vog ophalen bij de D66 rechtstaat.

Beantwoorden

Sterke voor het personeel daar, het zal niet makkelijk zijn om het een plekje te geven en vergeten is onwaarschijnlijk, een reden te meer om ook tegenwoordig maar gevarengeld bijna standaard bij dergelijke beroepen te vragen. Gegroet en sterkte namens een ex medewerker bij vestiging koninginnenwal in oprichting destijds.

Beantwoorden
Francois van Brussel

Ik ken mensen met een strafblad die gewoon voor het werken in een magazijn een VOG krijgen omdat het daar om andere zaken gaat. Het moet gewoon zo zijn, een strafblad geen VOG.
Er zitten toch geen consequenties aan crimineel gedrag dus waarom zouden ze het laten.

Beantwoorden

How low can you go. Bahbah.
Voor misschien een paar honderd euro een mogelijk trauma bij de jongens en meisjes die er werken bewerken en de kans dat er iemand gewond raakt door dat wapen. Wat zullen die daders trots zijn op zichzelf. 🙁

Beantwoorden

Het mislukte DNA van mislukte ouders….

Beantwoorden

@Andre op zaterdag 7 januari 2023 om 15:04:
“En ook vog data eens bijwerken, nog altijd kunnen voor pedofilie en kindermoord veroordeelden gewoon een vog ophalen bij de D66 rechtstaat.”

Vertel.
Wie? Naam en toenaam.
Of valt dit onder de categorie goedkoop roeptoeteren?

Beantwoorden

Haha @ stapper, leest alle arresten over veroordeelde pedos maar door. Deze lui zijn vaak al veroordeeld geweest in binnen of buitenland. Maar kregen na vrijlating gewoon weer bog en gingen met kinderen werken in sportclubs of opvang.

Dat jij dat niet weet, dat jij daar niet mee bekend bent, dat jij meent dat jij dat niet kan of wil geloven, laat ik aan jou. Het is niet aan mij om iedereen, metname “tegenstanders, of argument lozen, van feiten te voorzien.. Als je zo begaan bent, lees je dan in, ken de geschiedenis, feiten dus.

Tot zover, wappie.

Beantwoorden

Tot zover inderdaad.
Omdat de laatste reacties zwaar off topic gaan, gaan we (helaas) maar weer streng zijn op reacties die er vanaf nu geplaatst worden.

Beantwoorden

Update 3:
Vandaag hield de districtsrecherche van de Helmondse politie 1 van de mogelijke Domino’s-overvallers aan in Helmond. Dat is precies een week na de overval op vrijdag 6 januari van de pizzazaak in Brouwhuis. Deze verdachte zal door hen gehoord worden. Dat liet de districtsrecherche zojuist weten. De tweede overvaller is nog spoorloos.

Beantwoorden

Mooi zo Politie!!
Voor de dader helaas… iets met vrijdag de 13e? 🤣😂

Beantwoorden

Update 4:
De aangehouden verdachte is een 17-jarige Helmonder. Dat liet de woordvoerster van Districtsrecherche Helmond vanochtend, aanvullend op update 3, aan de weblog weten.

Beantwoorden

Jammer, alweer Geronimo Verdonschot die iets doet wat niet mag…

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *