Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.660 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Op de Kinderafdeling van het Elkerliek ziekenhuis hebben kinderen voortaan zelf de touwtjes in handen. Of liever gezegd: het stuur.
Kinderverpleegkundige Hilde van de Ven: ”We zeggen altijd tegen kinderen die in bed naar de operatiekamer (OK) worden gereden: wel goed sturen hè! Maar ja, zonder stuur is dat lastig. Dus ik heb voorgesteld om stuurtjes aan te schaffen waarmee de kinderen echt kunnen sturen. Nu hebben we stuurtjes met autogeluiden en een toeter erop! Onze patiëntjes hebben écht het gevoel dat ze hun bed zelf naar de OK rijden. Ze vinden het prachtig!” Ook de OK-medewerkers laten de kinderen zelf sturen. “Dat is niet alleen leuk, maar het brengt de kinderen ook ontspanning”.
Op onderstaande foto door Hein van Bakel stuurt de 5-jarige Joëlle Baggermans haar bed keurig de Kinderafdeling af.

 

4 reacties:

Super leuk idee !

Beantwoorden

Kei leuk voor de kinderen! Joelle heb je het goed gedaan? Groetjes 😉

Beantwoorden

Zou ik dit ook mogen mam?

Beantwoorden

@Linda Verhagen op dinsdag 28 juli 2015 om 23:45:

Ik zal het tegen die tijd wel aanvragen. vast wel!!
Komt goed!!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *