Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.320 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

– PRIMEUR –
Paul van Oort wordt binnenkort de interim-directeur van Theater Speelhuis, zo laat hij weten. Daarmee volgt hij Theo Inniger op die daar 15 jaar de scepter zwaaide.
Paul van Oort (en zijn bedrijf Cultuurteam) adviseerde de gemeente in de eerste helft van 2013 al over nieuwbouw van Theater Speelhuis middels een marktverkenning en haalbaarheidsstudie. Want 1 van zijn expertisegebieden, zo valt te lezen op zijn website, is nieuwbouw en procesmanagement van onder meer theaters.
Een ander expertisegebied is (interim-)directievoering van theaters en popzalen, dat deed hij eerder in Schiedam, Rijswijk, Utrecht, Rotterdam, Zwolle en Zwijndrecht. Ook dat komt mooi uit, want vorig jaar liet wethouder Jan van den Heuvel weten dat de directeur van Theater Speelhuis ook de leiding zou moeten krijgen over de Cacaofabriek. Dat is nu nog niet het geval, maar de weg naar vergaande samenwerking tussen die 2 culturele instellingen zou Paul van Oort kunnen gaan uitstippelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *