Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.267 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Om 15.49 uur werd de brandweer opgeroepen om naar de Arcadestraat op Suytkade te gaan. Bewoners klaagden daar over een penetrante geur waardoor zij niet lekker voelden. Er bleek een onbekende stof vanuit het plafond de parkeergarage in te druppelen. De brandweer stelde een onderzoek in. Ook de politie en ambulance waren ter plaatse.
Inmiddels gebleken dat het om een vloeistof gaat die gebruikt wordt bij het leggen van van vloeren. De zaak wordt nu opgeruimd.
Harrie Fotografie maakte de foto’s.

9 reacties:

Och bij hun iets aparts moet je in Brouwhuis komen wonen

Beantwoorden

Als de bewoners nu eens de app in de gaten gehouden hadden dan wisten ze wat er aan de hand was… Hoe maakt men van een mug een olifant….Er is een epoxy vloer gelegd en die geeft de geur af….De geur is blijven hangen in de parkeergarage en is nu zo goed als weg… paniek om niets

Beantwoorden

Klopt , was vroegtijdig bekend gemaakt

Beantwoorden

Ja ik woon daar maar was toch serieuse zaak, heb n vrouw toch bijna moeten opvangen.

Beantwoorden

Kun je nagaan die mensen die de hele dag die vloeren leggen wat voor vergif die inademen.

Beantwoorden

geen last van gehad ik zit in noord hahaha

Beantwoorden

Dit ruiken we dagelijks in Brouwhuis. Je went er niet aan

Beantwoorden

Ik heb de heren die de epoxy vloer kwamen leggen nog even flink aangemoedigd en een fles cola gegeven. #keepupthegoodwork

Beantwoorden

Als ze hier in de buurt een houtkachel stoken met zijl en rubber moet je maar eens komen ruiken en ze doen er niets aan.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *