Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.213 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Zaterdagochtend omstreeks 11 uur reed een onbekende man in op een stadswacht die ternauwernood voor dat voertuig kon wegspringen. De betrokken stadswacht heeft aangifte gedaan van poging doodslag.
De stadswachten waren die ochtend aan het controleren in de binnenstad en zagen op het parkeerterrein aan het Sobrietasplein (bij de Action) een personenauto met valse kentekenplaten. Deze blauwe Citroen Saxo bleek voorzien van kentekenplaten die thuis hoorde op een VW Golf. Een takeldienst werd gewaarschuwd om de auto af te slepen. In afwachting van dat transport werden de valse kentekenplaten alvast verwijderd.
Terwijl de stadswachten aan het assisteren waren nadat de takelauto arriveerde, wist een onbekende man ‘ongezien’ in de Saxo te stappen en weg te rijden. Een stadswacht ging voor de auto staan en gaf de bestuurder een stopteken. Tevergeefs, hij moest zeer snel aan de kant springen omdat de man weigerde te stoppen. Die reed met de Saxo weg via de Molenstraat in de richting van de Burgemeester van Houtlaan. De auto zonder kentekenplaten werd niet meer aangetroffen in de omgeving. Op de foto hierboven staat een vergelijkbare Citroen Saxo.
De politie is op zoek naar eventuele getuigen die het voorval hebben gezien of meer kunnen vertellen over de identiteit van deze onbekende man. Weet je meer, bel de politie op 0900 – 8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

1 reactie:

Volgende keer even preventief 2 bandjes leeg laten lopen als de auto toch weggetakeld wordt?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *