Buiten is het 12 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 106.411 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Op de Weg naar Bakel in Helmond is de politie vannacht een onderzoek gestart bij een verdacht busje. Zij hielden daarbij een persoon aan.
Om 00.36 uur werd de officier gevaarlijke stoffen van de brandweer er bij geroepen om de dozen in de laadruimte te controleren. De bus met lading wordt door een bergingsbedrijf naar het politiebureau gebracht voor verder onderzoek.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

4 reacties:

Update 1:
De bestuurder was zijn bestelbusje met autopech naar de parkeerplaats aan het duwen toen de politie hem tegen kwam. Bij controle werden de verdachte dozen in bus aangetroffen. Een rechercheur van de LFO kwam na enige tijd om de zaak verder te onderzoeken. Het busje is daarna verzegeld en onder begeleiding door een bergingsbedrijf naar Den Bosch gebracht waar verder onderzoek zal worden gedaan. Volgens de politie ter plaatse zouden de dozen grondstoffen bevatten om drugs te produceren.
Harrie Fotografie maakte vannacht ook nog de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op woensdag 13 april 2022 om 05:04:

Die vent had vannacht dus twee keer pech. 🙂

Beantwoorden

Update 2:
Zojuist laat de politie weten dat er ongeveer 250 kg aan grondstoffen voor de productie van synthetische drugs werden aangetroffen. Er is ter plaatste een 43-jarige verdachte uit Deurne aangehouden voor het aanwezig hebben en het vervoeren van stoffen uit lijst van de Opiumwet.
De grondstoffen zijn door het Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) afgevoerd en zijn vernietigd. De verdachte zit nog vast. Wij doen verder onderzoek.

Beantwoorden

Hihihi, karma.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *