Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.296 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
10reacties

ArchieffotoPer 1 april zal Peter-Paul van Meerwijk samen met Mario Captein het nieuwe directieteam vormen van Helmond Sport. Het bestuur van de club is verheugd met zijn komst. Aan het begin van deze maand berichtten we dat de directie van Helmond Sport zou worden uitgebreid.
Peter-Paul was sinds 1 maart 2000 directeur van Helmond Marketing, het voormalige Stichting Stadspromotie Helmond. In die 15 jaar ontwikkelde en voerde hij evenementen uit zoals de Kasteeltuinconcerten, Het Kasteel van Sinterklaas (inmiddels verzelfstandigd) en Fietsevenement Rondje Helmond. Voordat de Helmonds stadspromotor werd, gaf hij als ondernemer het zakelijk magazine Peelland Perspectief uit.
Peter-Paul wordt verantwoordelijk voor onder meer marketing, evenementen en commerciële zaken binnen Helmond Sport.
Mario Captein kan hierdoor meer focussen op het technisch beleid van de club. “Blij met nieuwe uitdaging!” twitterde PP van Meerwijk meteen nadat dit nieuws naar buiten kwam. “Mijn doel is Helmond Sport nóg meer dan voorheen een club te laten worden voor de regio Helmond”.
Mario Captein: “Peter-Paul is iemand met een zeer brede ervaring op alle vlakken, een groot netwerk en is bekend met Helmond en omgeving. Hij heeft bovendien een zeer grote betrokkenheid bij Helmond Sport”.

In de reacties staan updates.

10 reacties:

PP heel veel succes met deze uitdagende job.
Daarnaast mogelijk vanavond het ( eerste ) sportieve succes vieren?
Van een HS-supporter. Gr. Berry Smits

Beantwoorden

Vanavond 0-3 eindhoven zal wezen…..

Beantwoorden

Heel veel succes in je nieuwe job PP, hopelijk weet je ook bij Helmond Sport net zo veel moois neer te zetten als je voor de stad deed. Hopelijk is het trouwens geen 1 april grap. 🙂

Beantwoorden

Beantwoorden

Op Facebook stromen de felicitaties aan Peter-Paul van Meerwijk binnen. Zijn eigen transferbericht wordt massaal gedeeld, de teller staat nu op.257 keer.
Op onderstaande foto zie je Peter-Paul the day after. Die foto werd op de zaterdagmarkt gemaakt door Anke van Extel.

Beantwoorden

Peter-Paul van Meerwijk stopt zelf na 68 dagen bij Helmond Sport
Peter-Paul van Meerwijk vertrekt al na 2 maanden als directeur van Helmond Sport. Nadat het ED het iets eerder van verschillende bronnen hoorde, bevestigde voorzitter Phillipe van Esch dat aan Omroep Brabant.
Van Meerwijk heeft zelf aangegeven weg te willen. Volgens Van Esch miste Peter-Paul ‘dynamiek’ in zijn werk. “Hij kwam al snel achter dat dit toch niet zijn ding is. Hij is toch meer van evenementen organiseren. Wij zijn een voetbalclub, met een vast stadion”, aldus voorzitter Van Esch.
De voorzitter benadrukt dat er geen conflict ten grond slag ligt aan zijn vertrek. Bestuurslid Theo Glaudemans neemt zijn taken tijdelijk over.
Helemaal bovenaan het bericht toen Peter-Paul van Helmond Marketing naar Helmond Sport ging.

Beantwoorden

Peter-Paul een beetje kennende heeft hij al iets anders. Want zelf ontslag nemen is geen inkomsten meer en ook geen WW. Misschien terug naar Helmond Marketing?

Beantwoorden

Update:
Peter-Paul van Meerwijk en Helmond Sport hebben in goed overleg besloten uit elkaar te gaan, zo laat de club zojuist weten. Zijn contract is per 1 juni opgezegd. Peter-Paul overweegt zelfstandig verder te gaan in het werkveld van marketing, communicatie en evenementen. In dat verband heeft hij principe-afspraken gemaakt over zijn betrokkenheid bij activiteiten van onder andere de Stichting Helmond Marketing.

Beantwoorden

Ja zo werkt dat,toch een kras op CV.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op maandag 8 juni 2015 om 15:36:

In goed overleg uit elkaar zei Helmond Sport. Wat een onzin kan zo’n club verkopen zeg. Dus toch gewoon ontslagen na zijn proeftijd.
Hoor je trouwens niet vaak dat iemand op dat niveau nog een proeftijd krijgt.
Hopelijk vult Peter Paul van Meerwijk snel de vacature bij Helmond Marketing in die hij zelf achterliet.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *