Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Vandaag bezorgt online supermarkt Picnic de eerste boodschappen in Helmond. De  boodschappendienst start met 8 elektrische bezorgautootjes en 25 bezorgers. Eind dit jaar rijden er 15 wagentjes en 30 ‘runners’ door de Helmondse straten. Duizenden Helmonders hebben zich volgens het persbericht van Picnic de afgelopen weken aangemeld. Michiel Muller, medeoprichter van Picnic: “Zo hebben we uit Helmond nog meer aanmeldingen ontvangen dan uit het veel grotere Eindhoven.” 
De uitbreiding naar onze stad is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic dat eind 2015 werd gelanceerd. Inmiddels wordt er onder meer bezorgd in de Randstad. Recent werd gestart in Breda, Tilburg, Den Bosch en 2 weken geleden werden in Eindhoven de eerste boodschappen bezorgd.
De bezorging van de boodschappen is gratis. Deze nieuwkomer in supermarktland verkoopt producten van A-merken gemiddeld 6% goedkoper dan het gemiddelde, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond in december. Als je tijdelijke prijsverlagingen en aanbiedingen niet meetelt belooft Picnic dat de prijzen van hun boodschappen lager of maximaal gelijk zijn aan die van de Albert Heijn en Jumbo.

9 reacties:

Jeej! Ik merkte aan de wachtlijst. Ben bijna 400 plaatsen opgeschoven

Beantwoorden

Eerste bestelling is de deur al uit

Beantwoorden
Danny van den Heuvel

wordt er al bij mij bezorgd ? ja hoor , download de app en reserveer je plekje. veel ouderen die deze service mss wel graag zouden willen kunnen niet goed overweg met een mobiele telefoon en apps etc. dit zou toch anders moeten kunnen he.

Beantwoorden

Op het industrieterrein bezorgen ze ook, ideaal voor de zakelijke markt! Nadeel…ze leveren pas na 17:30.

Beantwoorden

sta volgens de app nog steeds op 1090 dus snel wat wagentjes extra inzetten 😉

Beantwoorden

Schitterend, ik wist dit 3 jaar geleden al. Ze zijn in Amersfoort begonnen. Daar hebben Ah, Jumbo en De Plus het heel moeilijk gekregen vanaf die tijd. Die grootgrutters Mogen gaan bibberen. Ik heb het in Amersfoort bij mijn familie gezien. Alles wordt daar al Jaren gratis bezorgd, keurig verpakt en hartstikke vers allemaal. Complimenten naar Picnic. Ik wacht dit met spanning af voor Helmond e.o.

Beantwoorden
Theodorus Niemeijer

Kan die app alleen op een mobieltje?? Weer zo jammer dan…

Beantwoorden

2240ste????

Beantwoorden

@Pauline op woensdag 27 juni 2018 om 12:41:

ze, die ouderen, kunnen ook bij AH en Jumbo en zo bestellen. Ik “app niet”, maar via de computer kan ik ook van alles laten brengen en je regelt ook de bezorgtijd en zo.
En of die grootgrutters gaan bibberen Theodorus? Daar geloof ik niets van!
Je moet niet alles geloven wat er wordt gezegd…….

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *