Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.160 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Het Peelland Interventie Team (PIT) heeft gisteren in Helmond controleacties gehouden waarbij zij op 2 locaties zaken constateerde die niet in orde zijn.
Op het eerste adres lag asbest op het terrein. Dit moet deugdelijk worden opgeruimd. Ook bleek dat de eigenaar gemeentegrond in bezit heeft genomen. Verder was het terrein qua netheid niet op orde. Er vindt verder onderzoek plaats en de eigenaar wordt aangeschreven. Op een tweede locatie in Helmond constateerde PIT dat het terrein mogelijk wordt gebruikt voor recreatie. Er is hiermee mogelijk sprake van strijdigheid met het bestemmingsplan. Dit wordt verder onderzocht.
Bij de controleacties waren politie, Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (brandweer), Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB), NVWA, Vreemdelingenpolitie (AVIM), Senzer, Defensie, de gemeente Helmond en netbeheerder Enexis betrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *