11reacties

Plan B krijgt nieuwe eigenaren

Geert Blenckers, Jeroen van Schijndel en Joeri van Beurden zijn vanaf zaterdag de nieuwe eigenaren van Plan B op het Havenplein. Daar waar Geert en Jeroen op de achtergrond hun magie zullen beoefenen, wordt Joeri (die je misschien kent van het Muziekcafé en Borrelbar de Haven en…) de kastelein. 5 Dagen per week, van donderdag tot en met maandag (vanaf 16.00 uur), is hij daar dan achter de bar te vinden.

“Het idee is om ’s middag eerder open te gaan. Zodat er voor degenen die willen, ook een plek is om een middagborrel te doen. Plan B gaat ook op maandag open omdat veel andere horecagelegenheden dan gesloten zijn.”
We bezochte de aankomende kroegbaas in Brandevoort waar hij woont. Op de vraag wat er allemaal gaat veranderen, kwam een duidelijk antwoord. Allereerst: Plan B blijft Plan B heten! Het uiterlijk van het café wordt stapsgewijs wel licht verbouwd. Om hinder te voorkomen, gebeurt dit op dagen dat de zaak gesloten is. Het een en ander wordt geschilderd en opgefrist, tot het een uiterlijk heeft van een modern bruin café. Deze zomer wordt het terras aangepakt. Hoe dat er dan precies eruit komt te zien wordt later bekend. In de middag zal er altijd gezellige muziek worden gedraaid en ’s avonds na 22 uur verandert de muziekstijl meer naar uitgaansmuziek en zal het volumeniveau naar stapvolume gaan. 
Na 6 jaar nemen Daan Koolen en Floris Raymakers graag samen met jullie afscheid. Hun afscheidsavond (pdf) is vrijdag bij Plan B. Een dag later heet Joeri daar iedere Helmonder van harte welkom.