Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.328 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie heeft dinsdagmiddag 20 mei rond 14.30 uur een 46-jarige man uit Helmond aangehouden op de Peerke Klinkstraat in de Binnenstad.
Wat eerder die dag kreeg de politie een melding van een 82-jarige Helmonder. De avond ervoor, op 19 mei dus, zou een onbekende man tot twee keer toe hebben geprobeerd hem te overvallen in zijn appartement. De eerste keer was rond 19.00 uur. Toen werd er hard op de voordeur gebonsd, waarna de bejaarde man, die in een rolstoel zit, open deed. De verdachte probeerde direct de woning binnen te dringen, maar het slachtoffer wist hem naar buiten te werken en schreeuwde hard om hulp. Uiteindelijk vertrok de verdachte onverrichter zaken.
Wat later op de avond, rond 22.15 uur, werd er opnieuw op de voordeur gebonkt. De bejaarde man deed de deur opnieuw open, maar had uit voorzorg een scherp voorwerp meegenomen omdat hij de boel niet vertrouwde. Aan de voordeur stond dezelfde man als eerder op de avond. Opnieuw ontstond een worsteling en daarbij raakte de verdachte licht gewond. Uiteindelijk vluchtte hij opnieuw.
Dinsdagochtend nam het slachtoffer contact op met de politie en deze kon de verdachte na een kort onderzoek aanhouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

1 reactie:

Skup ze mar kapot olé olé

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *