Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.059 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Een man deed een poging tot een overval in de Geysendorfferstraat in winkelcentrum Straakven in Helmond Oost. Dat meldt Burgernet zojuist.
De man zou geprobeerd hebben geld uit de kassa van de Lidl te grijpen. Onbekend of er ook daadwerkelijk iets is mee genomen. Politie rijdt met auto’s en motoren door de wijk om de dader te vinden.
Signalement van de gevluchte man: lengte 180 cm,  lichtgetint en hij heeft een  baardje. Hij draagt een trainingsbroek met tekst, zwart/oranje Nike-rugzak en capuchon. Heb je tips? Bel dan nu de politie op 112.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto.

In de reacties hieronder staan de updates.

6 reacties:

Update 1:
De dader is nog niet gevonden, de politie zet de zoekactie voort.

Beantwoorden

Update 2:
De poging om de Lidl te overvallen vond plaats rond 12.50 uur. Met diverse eenheden begon de politie direct overal in de buurt de gevluchte man te zoeken.
Harrie Fotografie maakte ook de 3 onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Lichtgetint. Ik word er langzamerhand zooo moe van.

Beantwoorden

Update 3: Netjes op je beurt wachten
De dader is nog niet aangehouden. Hij kwam gistermiddag kort voor 12.50 uur de supermarkt Lidl binnen en eiste geld uit de kassalade. Nadat de kassamedewerker enkele keren had geroepen dat dit niet ging, omdat hij met een andere klant bezig was, is de dader de winkel uitgerend zonder buit. Een personeelslid is de dader nog achterna gerend maar heeft hem niet meer aangetroffen.
Volledig signalement van de dader:
– lichtgetinte man,
– lengte ongeveer 1 m 80,
– kort baardje,
– donkere jas,
– donkerblauwe trui met capuchon,
– droeg een rugzak onder zijn jas,
– zwarte trainingsbroek met witte letters op de zijkant,
– Nike schoenen in de kleur zwart met oranje.
Wie informatie heeft over deze poging overval of weten wie de dader is, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Beantwoorden

Lichtgetint capuchon, verassend weer.

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op dinsdag 17 november 2015 om 14:47:

Zo’n stukje maakt mijn ochtend nu al goed: wat een held is die kassamedewerker en wat een loser is die overvaller.
Ik zie het gesprek van die beteuterde overvaller ’s avonds bij zijn vriendjes al helemaal voor me. “Nee, de overval vandaag was niet gelukt, de kassamedewerker had geen tijd voor me want die was druk met een andere klant.” Op de vraag van zijn verbaasde vrienden of dat ook een overvaller was, antwoordt hij dan: “Nee gewoon een klant die de boodschappen afrekenende. Die werd eerst geholpen want die was het eerst. En daarachter stond nog een klant met veel boodschappen die ook nog voor me was. Omdat ik best wel haast had, ben ik toen maar weer gegaan.”

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *