Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.141 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

6 reacties:

vandaar de helicopter ,,komt wel steeds dichterbij pppffff , complimenten voor de agenten.

Beantwoorden

Opgepakt bij de gulle big.

Beantwoorden
Marjon van Beurden

Update:
De achtervolging werd ingezet naar aanleiding van een heterdaad melding van een woninginbraak aan de Bosbes in die buurt. De gevluchte dader kon ontkomen aan de politie, zo meldt wijkagent Francisca Kamphuis zojuist.

Beantwoorden

Er waren al zeker 3 politiewagens en ‘n politiehond toen de dader nog in het huis was. Daarna nog meer ondersteuning door meer politieauto’s, een politiemotor en een politiehelikopter. En dan ontsnapt de dader alsnog. En gewoon via de achterdeur waar hij mee binnen was gekomen.

Beantwoorden

Zwaar straffen anders heeft het geen zin om ze te pakken en alles laten betalen inzet helicopter arbeid politie alles misschien leren ze daarvan en denken andere creminelen n keer na dat misdaad niet loont

Beantwoorden

Gelukkig kan de politie dit allemaal financieren met de enorme verkeersboetes.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *