Buiten is het -1 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.338 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Na een vrij onschuldige kop-staart-botsing bij een verkeerslicht is gisteravond een automobilist aangehouden. Dat ongeluk was rond 23.20 uur op Oostende ter hoogte van Kasteel-Noord.
De man was zo opstandig en agressief tegen de politie geworden dat hij werd aangehouden en naar het politiebureau is gebracht. Volgens omstanders zagen zij de man al slingerend over de weg rijden. Op het politiebureau wordt onderzocht of de man drank en/of drugs heeft gebruikt.
Waardoor de botsing is ontstaan is nog niet bekend. De politie was met meerdere eenheden ter plaatse. 1 Persoon is in de ambulance onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Harrie Fotografie maakte onderstaande foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

3 reacties:

Collega van me kwam er gister langsfietsen: als die vent niet zat was dan is niemand ooit zat. 🙂

Beantwoorden

Update:
De bestuurder, een 44-jarige Helmonder, werd aangehouden voor rijden onder invloed. Zijn rijbewijs is ingenomen. De man weigerde mee te werken aan de ademanalyse en bloedproef. Dat liet een woordvoerder van de politie vanochtend desgevraagd weten. “Dit betekent een weigering en wordt hem de hoogste straf opgelegd door de officier, die zal later volgen.” De man zit nog vast. Hij beledigde de agenten tijdens zijn aanhouding, hij gebruikte geen geweld.

Beantwoorden

Dronken tor.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *