Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.965 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Een inbreker is dinsdagmorgen om 2.20 uur aangehouden nadat de politie hem van het dak van een winkel gehaald had.
De politie kreeg een melding van een inbraak in het winkelcentrum De Bus aan het Nieuwveld in Helmond-Noord. Agenten kwamen ter plaatse en zagen een man op het dak lopen. Hij had een breekvoorwerp in zijn hand. Hij, een 46-jarige man uit Heerlen, werd van het dak gehaald en aangehouden. Hij bleek via het dak binnengekomen te zijn en in het winkelcentrum een winkel te hebben opengebroken.

5 reacties:

Dat was helemaal geen inbreker uit Heerlen, gewoon een Zwarte Piet uit Madrid. Zwarte Pietje pesten, ook in Helmond dus. 🙂

Beantwoorden

Zoist Jan jij weet het……haahaha

Beantwoorden

De politie deed vanmiddag een getuigenoproep. Zij zijn benieuwd of iemand rond de klok van 02.00 uur vannacht 1 of meerdere inbrekers op het dak van winkelcentrum De Bus aan het werk heeft gezien? Zo ja, dan zou het fijn zijn als je de politie belt op 0900 – 8844 en/of op Misdaad Anoniem op.0800 – 7000.

Beantwoorden

Is ok niet zo vreemd dat dat zo vaak te doen is in het winkelcentrum, er wordt toch nooit actie ondernomen. Sta er zelf ook te werken en bij ons is er ook al ingebroken en vele pogingen tot..

Beantwoorden
Medewerker van het winkelcentrum

Die wilde milkshake bij de plus EEN EURIE JONGUH

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *