Buiten is het 19 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.607 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Een man is vanavond vermoedelijk beschoten bij een woning aan de Dr. Klompélaan in Mierlo-Hout. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.
De politie kreeg meldingen binnen over een schietpartij in de straat. Een man belde 112 nadat hij naar eigen zeggen rond 21.30 uur beschoten werd. Meerdere mensen hebben een aantal schoten gehoord en zagen een auto met hoge snelheid wegrijden.
De politie is met veel agenten aan het zoeken naar sporen van een schietpartij. Heb je iets gehoord of gezien? De politie vraagt je dan om 0900-8844 of anoniem 0800-7000 te bellen.
Walter van Bussel maakte de bijgaande foto’s.

In de reacties hieronder staan updates.

2 reacties:

Update 1:
De politie gaat er vanuit dat er inderdaad een schietincident heeft plaatsgevonden. Agenten hebben ter plekke sporenonderzoek gedaan en diverse getuigen gesproken. Enkele getuigen stellen een paar knallen te hebben gehoord. De aanleiding van het incident is nog onbekend.

Beantwoorden

Update 2:
2 Broers in auto gisteravond beschoten, politie zoekt getuigen
Rond 21.30 uur kwam bij de politie een melding binnen dat op de kruising van de Prof. Rommelaan en de Dr. Klompélaan een schietincident had plaats gevonden. Een man zou op die kruising een aantal keer hebben geschoten op een auto met daarin 2 broers. De dader is vervolgens in zijn auto gestapt en er vandoor gegaan.
De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht en er zijn diverse getuigen gehoord. Maar er is nog veel onduidelijk over de aanleiding voor dit schietincident, zo meldt de politie. Zij doen daarom uitgebreid onderzoek. Daarbij zijn ze ook op zoek naar mogelijke camerabeelden. Woon jij in de omgeving van het incident en beschik je mogelijk over goede beelden, dat vindt de politie het fijn als je contact met hen opneemt. Uiteraard is andere informatie die hen kan helpen ook welkom. Tippen kan via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl). Ook kun je gebruik maken van dit tipformulier om informatie te delen of beelden te uploaden.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *