Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.420 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vrijdagmorgen kort na vijven hoorden enkele buurtbewoners van de Marslaan en de Sterrenlaan in Helmond -Noord meerdere knallen en belden de politie. Toen de politie arriveerde in de Sterrenlaan werden kogelgaten in een geparkeerde auto aangetroffen. Onmiddellijk startte de politie met een onderzoek en werd de Sterrenlaan tussen de Astronautenlaan en Uranuslaan afgezet voor sporenonderzoek.
Aan de hand van het kenteken kon de auto-eigenaar worden opgespoord. De man, een 25-jarige Helmonder, werd in zijn woning ongedeerd aangetroffen. In het belang van het onderzoek werd hij naar het politiebureau overgebracht en gehoord. De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek uitgevoerd en enkele sporen veilig kunnen stellen.
Enkele getuigen hoorden kort na de knallen een motor/scooter wegrijden, vermoedelijk in de richting van de James Ensorlaan. De politie roept getuigen zich te melden. Zij kunnen bellen naar: 0900-8844. Anoniem kan ook 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *