Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.486 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Op 4 oktober 2017 trof de politie een zeer grote partij sieraden aan bij een huiszoeking bij een aangehouden woninginbreker. Bij dat onderzoek werden ruim honderd horloges, kettingen, ringen, oorbellen etc. in beslag genomen, zo werd nu bekend gemaakt. De volledige lijst (pdf) met aangetroffen kostbaarheden. 
De politie vermoedt dat die afkomstig zijn van diefstallen gepleegd in de periode van 2015 tot 30 september 2017. Die inbraken vonden plaats in onder meer Helmond, maar ook in Deurne, Valkenswaard, Prinsenbeek, Kaatsheuvel, Roosendaal, Cuijk, Veenendaal, Bennekom en Apeldoorn.
Omdat gedetailleerde beschrijvingen van de gestolen sieraden in veel aangiften ontbreken, hoopt het onderzoeksteam dat die spullen via deze oproep door de rechtmatige eigenaren of anderen herkend worden. Herken jij er 1 of meer, dan vragen zij contact op te nemen via 0900-8844 of [email protected] 

1 reactie:

Hopelijk vinden de slachtoffers hun spulletjes weer terug!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *