Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.545 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Op de Churchilllaan op het industrieterrein hield de politie zaterdagochtend rond 4.15 uur een 36-jarige man uit Mierlo aan. Hij is mogelijk betrokken bij een poging tot diefstal van diesel.
Agenten kwamen af op een melding dat een vrachtauto met gedoofde lichten het terrein van een bedrijf aan de Churchilllaan was opgereden. Onder meer met een politiehond gingen agenten op het terrein een kijkje nemen. Daar zagen ze de genoemde vrachtauto, waarvan de tankdoppen waren losgedraaid. Ze zagen verder dat een brandstofslag in één van de tanks zat en deze met brandstof vulde. Het voertuig bleek eerder deze week te zijn gehuurd bij een bedrijf in de provincie Utrecht, maar niet te zijn teruggebracht.
Kort na het aantreffen van de vrachtauto zagen agenten op de Churchilllaan een man lopen. Hij was bezweet, zijn handen waren besmeurd met modder en hij had geen logische verklaring voor zijn aanwezigheid daar. Gezien die omstandigheden is de man aangehouden. Hij zit vast op het bureau, waar hij in verzekering is gesteld voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *