Buiten is het 10 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 84.051 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

In een woning aan het Peelhof in de Rijpelberg heeft de politie zojuist een geladen vuurwapen aangetroffen. Klaar voor gebruik! zo meldt wijkagent Monique van Lierop via Twitter. Er werd een 48-jarige man aangehouden en die heeft nu een eenzame kerst in de cel.
De woning werd doorzocht na aanleiding van harde informatie die de politie had gekregen. Daarop werd direct actie op ondernomen.

2 reacties:

Onaangenaam gevoel. Woon hier namelijk ook.

Beantwoorden

Ruim 20 jaar geleden ben ik op de Peelhof komen wonen. Het stond stijf van de dealers en gebruikers op het hoekje waar nu Woonpartners een kantoortje heeft. Een paar jaar later ging het beter, de laatste jaren gaat het snel achteruit. Met name in de flatjes van Woonpartners. Wapen is ook daar gevonden. Is daar ook illegale bewoning WP? Politie: organiseer nu eindelijk eens buurtpreventie hier.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *