Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.680 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

2reacties

Zaterdagmiddag 8 april stal een man bij de Eye Wish opticien in de Veestraat 2 zonnebrillen van het merk Gucci. De schade bedraagt 700 euro, zo laat de politie vanmiddag in het opsporingsprogramma Bureau Brabant weten.
De dief (zie de bewakingsfoto rechts) stond in die winkel in het centrum van Helmond voor een schap vol met zonnebrillen. Op zijn gemak bekeek hij alle brillen.
Dan ziet hij iets naar zijn smaak, kijkt even schichtig om zich heen, en hop, daar verdwijnt de bril in zijn binnenzak. Maar eentje was kennelijk niet genoeg voor hem. Hij kiest er nog 1 uit en ook die dure bril verdwijnt in zijn binnenzak. En weg is hij. Zonder te betalen dus.
Als jij deze winkeldief herkent, dan kun je de politie bellen op de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Maar je kunt ook gebruik maken van hun tipformulier. Of je belt naar Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

2 reacties:

Dure brillen in een open schap , daar vind ik wat van.
Het wordt ze zo wel errug gemakelijk gemaakt.
Dit kan gewoon niet meer in deze tijd.

Beantwoorden

@dartjan dus de slachtoffers moeten zich maar aanpassen aan de daders zodat die niet in verleiding komen. Daar vind ik ook wel wat van.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *