19reacties

Politie zoekt een onderwaterscooterdief

De politie wil meer weten van een bedrijfsinbraak waarbij vorig jaar een onderwaterscooter werd weggehaald. Die scooter werd gestolen uit de showroom van Watersport Paradise aan de Engelseweg, zo liet de politie vanmiddag weten.
Het begon op 16 juni vorig jaar met een zwarte Audi. Die wordt gezien bij de parkeerplaats van Watersport Paradise. Op 21 juni bezoeken 2 mannen met een zwarte Audi deze winkel, je ziet dat duo op de foto onderaan. Let wel: de politie wil die 2 graag spreken als getuigen en om uit te sluiten dat zij er iets mee te maken hebben.

De mannen zijn geïnteresseerd in de onderwaterscooter die in de showroom staat. Ze bekijken hem en vertrekken dan weer. Een dag later wordt aangifte gedaan van diefstal van een kentekenplaat, waarbij een zwarte Audi is gezien. Weer een dag later (donderdag 23 juni) wordt de onderwaterscooter midden in de nacht gestolen uit de showroom. Een man rent naar binnen, grijpt de scooter en gaat er mee vandoor.
Weet jij meer of was je getuige? De politie hoort dan graag van jou via 0800 – 6070, anoniem via 0800 – 7000 of via hun tipformulier.

In de reacties hieronder staan updates.