Buiten is het 6 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.163 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

De politie zoekt sinds gistermiddag half 5 naar een blanke man van 35 tot 40 jaar. Hij werd voor het laatst gezien in de buurt van de Gerwenseweg in Stiphout. Dat twitterde Burgernet zojuist. Het is ons niet bekend waarom deze man door de politie gezocht wordt.
Zijn armen en benen zitten vol met tatoeages aldus het signalement, hij draagt een donker groene korte broek en een zonnebril met spiegelglas. De man heeft een wit-zwarte hond bij zich. Zie je deze man of heb je tips, dan vraagt de politie je te bellen naar 0900 – 8844.

In de reacties hieronder staat een update.

9 reacties:

Hhhmmm dat geld voor 40 % van mannen in Helmond

Beantwoorden

Maar in Stiphout niet, daar wonen mensen alleen maar ‘op stand’..

Beantwoorden

Update:
De gezochte getatoeëerde man is aangehouden
De politie heeft donderdag de gezochte (zie hierboven) getatoeëerde man in Helmond aangehouden. Deze 45-jarige man werd aangehouden op verdenking van poging doodslag danwel zware mishandeling van een vrouw een dag eerder. Dat liet een woordvoerster van de politie aan de weblog weten.
Dat geweldsincident vond plaats in de Stiphoutse bossen aan de Gerwenseweg. De vrouw wandelde daar met haar hond en kwam die (voor haar onbekende) man met eveneens een hond tegen. De 2 raakten aan de praat en op enig moment sloeg de man toe. Het slachtoffer (volgens buurtbewoners is zij 74 jaar) is hevig aangeslagen door het incident waarbij zij werd aangevallen en mishandeld.
De verdachte, wiens woonplaats onbekend is, zit op dit moment nog vast op het politiebureau. Hij wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris zodat hij langer kan worden vastgehouden.

Beantwoorden

Dan ben ik blij dat ze hem hebben!

Beantwoorden

Woonde tog in de meesterstrikstraat. Stiphout

Beantwoorden

Ik hoorde in het weekend op een feestje al veel sterke verhalen hierover, goed om nu de feiten te lezen. Wat een idioot!
Ik ken je niet, maar sterkte Corrie, dat je er maar weer snel bovenop mag komen!

Beantwoorden

De rechtbank in Den Bosch. Kees Backx/BD
DEN BOSCH – De 45-jarige Helmonder Iwan V. moet 60 dagen voorwaardelijke celstraf krijgen wegens het mishandelen van een 74-jarige plaatsgenote. Dat eiste officier van justitie Patrick van Hees donderdag.
De man was in mei van dit jaar met zijn hond aan het wandelen en maakte eerst een vriendelijk praatje met de oudere vrouw. Volgens hem sloeg vervolgens de stemming bij de vrouw ineens om. Ze zou vervelende opmerkingen zijn gaan maken over de hond. Dat het beest te dik was en op een varken leek. Ook zou ze V. op een sarcastische manier gevraagd hebben of hij niet moest werken. Daarop zou de Helmonder de vrouw op de grond hebben gegooid en in een wurggreep hebben genomen. De man ontkende dat laatste donderdag stellig. Hij had de vrouw alleen maar een duw gegeven en was naast haar gaan zitten, met één knie op haar, toen ze op de grond lag. De vrouw op haar beurt ontkende na het gebeuren bij de politie dat ze de genoemde opmerkingen had gemaakt.

De rechtbank plaatste vraagtekens bij het waarheidsgehalte van V’s verhaal omdat omdat hij eerder bij de rechter-commissaris had verklaard als militair in Irak te zijn geweest. Dat was niet waar, zei V. donderdag zelf op de zitting. “Dit komt bepaald niet betrouwbaar over”, stelde de rechtbank.

Zie ook
Mishandeling

Rechtbank
Rechtspraak

Helmond
Helmond

Beantwoorden

En hij woont weer in stiphout aan de meesterstrik straat
Dus oppassen

Beantwoorden

@Dorothe op donderdag 4 mei 2017 om 18:12:

Goede waarschuwing, goede kennissen wonen daar sinds kort vlakbij , zal ze ff waarschuwen. En voor heel Stiphout geldt, zeg niks over zijn over zijn hond!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *