Buiten is het 13 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.214 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een beroving aan de Nijverheidsweg op het industrieterrein gisteravond tussen 21.15 en 21.30 uur.
De eigenaar van een meubelzaak sloot rond dat tijdstip zijn winkel en werd buiten op straat aangesproken door een onbekende man. Deze bedreigde hem met een mes en eiste geld. De winkelier wist vervolgens de dader vast te grijpen en daarop ontstond een worsteling. Daarbij liep de winkelier een kras op zijn arm op en de dader kreeg enkele klappen in het gezicht. Uiteindelijk rende de verdachte er onverrichter zaken vandoor. Daarbij zag het slachtoffer een stukje verder in de straat plotseling een tweede man ook weg rennen. Mogelijk dat deze persoon op de uitkijk stond en dus ook bij de beroving betrokken was. Van hem heeft de politie helaas geen signalement, wel van de eerste verdachte:
Man, zwarte haren en een mager postuur. De verdachte had een ingevallen en ongeschoren gezicht en was opvallend groot, ongeveer 1,90 meter lang. Hij droeg een zwart jack met capuchon en een donkere broek. De politie gaat ervan uit dat de verdachte aan de worsteling diverse duidelijk zichtbare verwondingen aan het gezicht heeft over gehouden.
De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de beroving of mogelijk iets weten dat er mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

1 reactie:

Zow , dit zijn van die dingen dat je denkt : had hem maar KO geslagen.
Hulde aan die eigenaar.
Ik hoop dat die lange slungel zichzelf kapot zal schamen , zeker wanneer hij dit voor de rest van zijn leven moet aanhoren.
Prutser , eerste klas , loser en kansloos in de maatschappij , spring aub voor de trein.
Het zelfde geldt voor die zogenaamde vriend van hem , ik hoop dat die zijn heldendaad snel verspreid , wat zullen z’n “vrienden: , hiervan smullen.
Bah , bah,
Nogmaals hulde aan de eigenaar en jammer dat hij niet meer mensen rondom zich heen had.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *