Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.692 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De politie zoekt mogelijke getuigen van een gijzeling en een mishandeling op de Bleriotstraat in Helmond Oost gisteravond rond 23.00 uur.
Een jongeman uit Helmond liep op dat moment door die straat toen hij plots werd vast gegrepen door 2 mannen. Deze trokken hem een pand in en daar werd de jongen mishandeld. Hij kreeg klappen en schoppen. Na enige tijd wist het slachtoffer te ontsnappen en kon de politie worden gealarmeerd. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. De politie is direct een onderzoek opgestart. Zo werd in het pand aan de Bleriotstraat technisch onderzoek verricht. Er is nog niemand aangehouden. De politie vermoedt dat de aanleiding voor het incident in de relationele sfeer ligt.
De politie is nog op zoek naar getuigen van de mishandeling of mensen die mogelijk voor of na het incident iets verdachts hebben gezien in de omgeving. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

3 reacties:

Sterkte voor het slachtoffer. Wat een angstige tijd

Beantwoorden
Marijke Verstraeten

Je mag je altijd afvragen wie in een relationeel probleem het slachtoffer is.
Zelfs “de dader” kan dusdanig behandeld zijn dat hij tot deze daad is gekomen en is dus ook slachtoffer.

Beantwoorden

De politie weet wie de daders zijn maar pakte ze nog niet. Raar.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *