Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.639 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een beroving op zaterdagavond 18 januari rond 21.30 uur op de Troelstrastraat in Mierlo-Hout.
Een 53-jarige Helmonder parkeerde rond dat tijdstip zijn auto in de straat. Toen hij uitstapte dook er een gemaskerde man op. Deze bedreigde de man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld. Toen het slachtoffer dit niet meteen wilde afgeven, doken nog twee gemaskerde mannen op. Ook deze bedreigden het slachtoffer, één van hen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, de ander met een mes. Het slachtoffer heeft nog geprobeerd het wapen van één van de mannen weg te duwen, maar kreeg daarop enkele klappen op zijn hoofd. Uiteindelijk wisten de mannen de portemonnee van het slachtoffer af te pakken en gingen ze er vandoor. Vermoedelijk was er ook een vierde dader bij de beroving betrokken.
Signalement dader 1: Volledig in het zwart gekleed met een zwart masker (muts met gaten) over het gezicht. De man was ongeveer 1.85 meter groot en had een smal postuur.
Signalement dader 2 en 3: Volledig in het zwart gekleed met een zwart masker (muts met gaten) over het gezicht. Zeer smal postuur en ongeveer 1.65 meter groot.
Op maandag 20 januari heeft een onbekend gebleven vrouw enkele documenten ingeleverd bij het slachtoffer van de beroving. Dit betrof papieren die in de portemonnee hadden gezeten. Het enige dat bekend is, is dat de vrouw deze papieren zou hebben gevonden op het fietspad tussen Helmond en Mierlo, meer in de richting van Helmond. De politie zou graag in contact komen met de vindster van deze papieren en mogelijk met andere mensen die op dit fietspad nog iets gevonden hebben dat met de beroving te maken kan hebben. Zij kunnen contact opnemen met de recherche in Helmond via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Uiteraard kunnen ook andere getuigen die mogelijk iets van de beroving weten zich melden bij de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *