Buiten is het 25 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.044 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

De politie zoekt een inbreker die om 9.49 uur voor het laatste gezien werd op de Azalealaan in Helmond Oost. Hij heeft een sporttas bij zich. Dat meldde Burgernet zojuist.
Hij draagt een donkere jack waarop PHILIPS staat, een rode capuchon, een donkere broek met een wit streep en donkere halfhoge schoenen.
Heb je meer info, bel dan nu de politie op 112.

In de reacties staan updates.

4 reacties:

Update 1:
Tot op dit moment is de dader niet aangehouden. De politie zoekt verder. Heb je tips voor hen, bel dan nu 0900-8844.

Beantwoorden

Update 2:
De inbraak gisterochtend was in het kantoor van supermarkt Jumbo aan de Azalealaan. Met een hamer had de inbreker een ruit van het kantoor ingeslagen en wist daarna een geldbedrag uit die ruimte buit te maken. Hij is er vervolgens samen met een andere persoon op een vermoedelijk (bordeaux)rode scooter vandoor gegaan met de geldbuit.
Van de persoon op de scooter is geen signalement bekend. Van de dader die binnen is geweest, is nu een iets uitgebreider signalement bekend:
hij droeg zwarte handschoenen, een zwarte dikke jas met capuchon, rode voering met achterop in grote witte letters de naam “Philips”, een donkere broek met wit/gele streep en donkere halfhoge schoenen.
De politie is nog op zoek naar de dader(s) en getuigen van deze inbraak. Heb jij meer informatie over deze inbraak of was je getuige, dan vragen zij contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Beantwoorden

Triest dat daar zo vaak misdaad is. Fijne medewerkers die veel moeten verduren. Sterkte!

Beantwoorden

Het zal voor de sporttas niet makkelijk zijn die inbreker te vinden?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *