Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Vanaf de Korte Tivoli in Stiphout is zojuist een man te voet gevlucht. De politie zoekt hem omdat hij een vernieling pleegde.
De dader is licht getint en heeft volgens het Burgernet-bericht een Marokkaans uiterlijk. Hij is plusminus 18 jaar en 1,70 meter lang. Hij draagt een groen rood gestreept shirt en een heuptas. Heb je informatie over hem, bel dan nu naar 112.

In de reacties hieronder staan updates.

6 reacties:

Update 1:
De politie heeft een verdachte aangehouden voor de vernieling.

Beantwoorden

Volledig bericht zou wel zijn hier in Nederland ” verdachte is aangehouden heeft een lollie gekregen en is naar huis gebracht”

Beantwoorden

Update 2:
De al snel aangehouden man werd gezocht na het ingooien van een raam van een woning.

Beantwoorden

Dan zal ie gisteren wel meteen vrijgelaten zijn, en slaat ie nu opnieuw zijn slag…

Beantwoorden

Ja, dat zal best wel. Weer een raam ingooien of nog meer.
Goed voor de verzekering!

Beantwoorden

Update 3:
De aangehouden verdachte is een 17-jarige jongen, de politie hield hem gisteravond aan op de Dorpsstraat in Stiphout. Vandaag zal het vervolg van het onderzoek plaatsvinden zo meldt wijkagent Francisca Kamphuis.
De verdachte werd gezocht na een melding om 19.50 uur door buurtbewoner van de Gerwenseweg. Die meldde aan de politie dat er een ruit van een woning werd ingegooid en gaf het signalement van de dader.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *