Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

11 reacties:

Update 1:
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande 4 foto’s vanmiddag.

Beantwoorden

Is er iemand gevonden ?

Beantwoorden

Dat is onder de brug waar ze gisteren nacht rond 01:50 uur boven op de brug met 3 politie auto’s een zwarte golf aan de kant gooide…zelf gezien 😉

Beantwoorden

Het komt erg vaak voor dat voorwerpen bij bruggen gedumpt worden. Criminelen denken zo snel van ‘verdacht’ materiaal af te komen. Bovendien gooien grappemakers en vandalisten vaak rommel van bruggen. We komen als sportduikers de meest rare dingen tegen….

Beantwoorden

Update 2:
De politie was gistermiddag bij het viaduct aan het duiken omdat zij aanwijzingen hadden dat daar mogelijk gestolen goederen zouden liggen. Dat liet een woordvoerster van de politie zojuist desgevraagd aan de weblog weten. “Of en wat we hier eventueel hebben aangetroffen kan ik helaas nog niet met jullie delen in belang van het onderzoek.”
Harrie Fotografie maakte gisteren ook de onderstaande video.

Beantwoorden

Zou de politie ook magneetvissen?

Ik vraag dit omdat ze eerder meren en plassen afvoeren om vermiste drenkelingen op te sporen.
Zonder radar wat bv vissers gebruiken om is te lokaliseren. Toen ik ze daarop wees keken ze allemaal wat suf en verdwaasd.. Logisch nadenken zit niet in de HBO speurneuzen opleiding?

Beantwoorden

Nounou, wat een spanning zeg. Zo geheim dat ze dat gisteren niet konden zeggen??
Fopkezen

Beantwoorden

@Richard Goosen op woensdag 15 maart 2023 om 15:05:

Ik denk dat er nog een keer een derde update aankomt over een tijdje met alle informatie.

Beantwoorden

Zal wel weer iemand door de ziekte van Plots dood neergevallen zijn net als in Geldrop….

Beantwoorden

Andre,als professionals je suf en verbaasd aankijken,denk ik dat je misschien eens na moet denken of het niet aan je slimme opmerkingen ligt.

Beantwoorden

Update 3:
“Of en wat we hier eventueel hebben aangetroffen kan ik helaas nog niet met jullie delen in belang van het onderzoek.” Dat meldde een woordvoerster van de politie een maand geleden. Nu liet de politie de weblog weten dat de duikers niets in het kanaal hebben aangetroffen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *